4H Liv i landet 2009

4H’s “Liv i Landet” arrangement & Kongsgaardens Høst- Tærskedage 2009

4H ”Liv i Landet’s” Børnedyrskue og Høstmarked I weekenden 22.- 23. august afholdt 4H ”Liv i Landet” et stort anlagt Børnedyrskue og Høstmarked på Kongsgaarden.

Arrangementet har de senere år været afviklet på Parnasgrunden, Parnasvej i Sorø.

Først på året i år fik 4H ”Liv i Landet” og Venneforeningen på Kongsgaarden indgået en aftale om, at 4H gerne ville flytte deres årlige arrangement til Kongsgaarden, hvor man mente rammerne er tilstede for afholdelse af dette årlige arrangement.

Så i samarbejde med Kongsgaardens Venneforening fik vi aftalerne på plads, og afviklet Børnedyrskuet & Høstmarkedet.

Der var udarbejdet et flot program for dagene, med mange forskelligartede aktiviteter, hesteshow, hestevognskørsel, motionering af hund ved hjælp af frisbee, kræmmere, udstilling af veterantraktorer,- samt motorcykler og meget mere.

Venneforeningens gamle selvbinder- og tærskeværk var i funktion mange gange i løbet af weekenden. Jo- der skete noget hele tiden. Og der var pænt besøg begge dage.

I den store stållade var der indrettet restaration,- samt venneforeningen havde åbnet Kongsgaardens gamle stuehus for de besøgende,- hvor man i gården kunne købe en kop kaffe med kage.

Ja- vi må nok sige, at det var en succes til glæde for både 4H ”Liv i Landet” og Kongsgaarden.

Og man blev enige om, at samarbejdet mellem 4H og Venneforeningen er kommet godt fra start, hvilket kun kan styrke et konstruktivt samarbejde i fremtiden.