Sct. Hans aften 2008

Sted: Kongsgaarden Vester Broby, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø

Velkommen til en uforglemmelig Sct. Hans aften, her på Kongsgaarden i Vester Broby – ved Sorø. Vi har i år fået lidt af en legende, til at komme og afholde vores årlige båltale.

Vi er meget stolte af, at kunne præsentere:
Årets båltaler: Piet van Deurs

“Hvad er det?” Vi kender vel alle denne sætning fra TV. Den tilhører Piet van Deurs, som brugte sætningen i TV programmerne “Hvad er det?”.

Til disse programmer søgte han efter specielle og unikke genstande, der for det meste stammede fra vores egen historie, for så herefter at spørge aftenens program deltager om følgende: “Hvad er tid, sted og anvendelse for denne genstand?”

Piet van Deurs er uddannet som journalist, og arbejdede i en årrække for Danmarks Radio, hvor han var programredaktør og vært på blandt andet programserien “Hvad er det?” og en lang række andre programmer om arkæologi og den danske historie.

Vi er glade for at kunne byde Piet van Deurs velkommen her på Kongsgaarden Broby til Sct. Hans aften

Booking: www.artebooking.dk
Tilknyttet: www.musiker-boersen.dk

Aftens program

Kl. 18.30 Fællesspisning i LADEN OBS! Begrænset antal pladser
Pris pr. person: voksne: 100,00 og børn under 12 år: 50,00
Tilmelding via e-mail: Formanden bringgaard@c.dk eller på Tlf.: 57833805 / 40433433 eller hos næstformanden – på mail: sckerl@mail.tele.dk

Kl. 20.30 åbnes boden ved bålpladsen på Engen ned mod Susåen Alle er velkomne. salg af Kaffe, Øl, Vand, slik m.m. på pladsen

Kl. 21.30 Bålet tændes

Kl. 21.45 Årets båltale fremføres af vores gæstetaler: Piet van Deurs
- Herefter synger vi Midsommervisen m. flere

Alle tider i programmet er cirka tider

Vel mødt! Mandag den 23.juni 2008